Een nieuwe veranda met BH Timmerwerken

BH Timmerwerken is uw specialist in het maken van unieke houten constructies in uw tuin of aan uw woning. Al jarenlang werken wij al met klanten die nu naar volle tevredenheid beschikken over onder andere luxe blokhutten, schuren, overkappingen, tuinhuizen en pergola’s. Met behulp van onze expertise en vakkundigheid weten we zelfs de meest unieke projecten te realiseren. Ook voor uw veranda kunt u daarom bij BH Timmerwerken terecht. Laat weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

veranda

Veranda

Wij zorgen dan voor een veranda op maat van het materiaal dat u wenst. Uiteraard valt deze ook te combineren met een prachtige overkapping. Wilt u meer weten over onze ervaring en manier van werken? Bel ons dan op: 06-52430373 of 06-82420445.

Een veranda dat past bij uw huis

Met behulp van een veranda kunt u uw huis en tuin een luxe en comfortabele uitstraling geven. Lekker buiten zitten in de zomer terwijl u kunt genieten van de tuin. Dat wil toch iedereen? Natuurlijk is een veranda soms ook onderhevig aan onderhoud. Door echter met duurzame en onderhoudsarme materialen te werken kunnen we ervoor zorgen dat dit enkel sporadisch is. Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige veranda die weinig aandacht van u vraagt. Wilt u ook een zonwering of een overkapping laten installeren? Geen probleem. Bij BH Timmerwerken kunnen we u voorzien van een hoogwaardige veranda en overkapping op maat.

Waarom kiest u voor BH Timmerwerken

Al jarenlang werkt BH Timmerwerken intensief met houten constructies op maat. Ook veranda’s leggen wij aan voor onze klanten waarbij we rekening houden met de persoonlijke wensen. Wij werken daarbij uitsluitend met opgeleid personeel dat nauwkeurig en respectvol te werk gaat. Van ons kunt u bovendien het volgende verwachten:

Veranda BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u al langer een mooie veranda laten aanleggen? Bij BH Timmerwerken heeft u geen reden meer om te wachten. Samen met u komen we tot de constructie die past bij uw huis en uw wensen. Wilt u een aanvraag doen of eerst wat meer informatie opdoen? U kunt ons direct bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445 of u kunt ons een email sturen op: info@BH Timmerwerken.nl. Een veranda aan huis of in uw tuin regelt u met uw vakkundige specialist BH Timmerwerken.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem