Uw blokhut ontworpen door BH Timmerwerken

Al jaren helpt BH Timmerwerken klanten aan unieke blokhutten in de tuin of op het erf. Naast blokhutten werken wij veel aan andere houten constructies zoals tuinhuizen, pergola’s, veranda’s, Tiny Houses en overkappingen. Zolang het van hout is kunnen wij in principe alles bouwen en dat speciaal op maat. Onze materiaalkennis en vakkundig personeel maakt het mogelijk om van uw droom realiteit te maken. Dit geldt dus ook voor een unieke blokhut die aan al uw wensen voldoet.

blokhut

blokhut

Heeft u al een idee wat u terug wilt zien in uw blokhut? Of wilt u louter wat inspiratie op doen? BH Timmerwerken helpt u graag op weg. Neem direct contact op via: 06-52430373 of 06-82420445.

Een blokhut die voldoet aan al uw eisen

Een blokhut kan een uitbreiding zijn op uw leefomgeving. Laat deze naar wens ontwerpen bij BH Timmerwerken. Of u het nou simpel wilt laten of een zeer luxueuze blokhut wilt hebben, bij ons bent u aan het juiste adres. Wat dacht u van een blokhut om uw gasten te kunnen ontvangen? Of misschien wilt u een bijwoning hebben die u ‘s seizoensgebonden wilt gebruiken? Of misschien zoekt u enkel een verbeterde schuur. U kunt een blokhut uitrusten met alles wat u nodig kunt hebben: een keuken, badkamer, slaapvertrek en leefruimte. BH Timmerwerken denkt met u mee als het op deze inrichting aan komt. Zo komen we tot een ontwerp dat echt past bij uw wensen. Laat BH Timmerwerken meedenken aan uw ideale blokhut!

Waarom BH Timmerwerken

BH Timmerwerken maakt al jarenlang naar volle tevredenheid unieke houten constructies in diverse vormen en maten. Wij specialiseren ons in het verwezenlijken van uw wens. Een blokhut laten ontwerpen en maken? BH Timmerwerken regelt het. Verder kunt u bij ons rekenen op:

Blokhut BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Contact opnemen met BH Timmerwerken

BH Timmerwerken maakt uw blokhut geheel naar wens. U bent natuurlijk geïnteresseerd geraakt, maar wilt graag weten hoe wij te werk gaan. Bel ons en laat u informeren over onze manier van werken. U kunt ons bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445 of u kunt een e-mail sturen op: info@BH Timmerwerken.nl. BH Timmerwerken ontwerpt en realiseert uw prachtige blokhut!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem