Een houten schuur met BH Timmerwerken

Een houten schuur kan een uitkomst bieden wanneer u meer ruimte wilt. Laat BH Timmerwerken meedenken en kom tot de schuur die bij u past. Al jarenlang helpen wij onze klanten om bijzondere houten constructies te realiseren. Met onze materiaalkennis en jarenlange ervaring weten wij unieke tuinhuizen, pergola’s, veranda’s, Tiny Houses en houten schuren te ontwerpen en maken. Nadat we uw wensen en eisen volledig in kaart hebben, gaan wij aan de slag met het ontwerp van de houten schuur. Na goedkeuring zal ons personeel op vakkundige wijze hier realiteit van maken.

houten schuur

Houten schuur

Weet u al waar uw nieuwe schuur aan moet voldoen? Laat het ons dan weten. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren. Laat u informeren over de mogelijkheden door ons te bellen op: 06-52430373 of 06-82420445.

Hoe wilt u uw houten schuur hebben?

Een houten schuur biedt veel opties, afhankelijk van de maat en faciliteiten die u hierin wenst te hebben. Denk aan een plek waarin u uw spullen kunt opslaan, u kunt werken aan (hobby)projecten en waarin materialen veilig en droog staan. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Zo kunnen wij voor u de aansluitingen verzorgen die u nodig heeft en zorgen we voor de sfeer waar u naar op zoek bent. Het kan simpel, maar natuurlijk ook uitgebreid. Wat het ook wordt, BH Timmerwerken zet zijn expertise in om uw perfecte schuur te realiseren.

Kies BH Timmerwerken als specialist

Naar volle tevredenheid werken wij voor onze klanten aan maatwerk projecten zoals tuinhuizen en houten schuren. Wat de toepassing ook is, wij luisteren goed naar onze klanten. Door middel van onze ervaring en kennis maken we vervolgens realiteit van uw wensen. Voor BH Timmerwerken kiest u ook als u het volgende zoekt:

Houten Schuur

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Contact opnemen met BH Timmerwerken

BH Timmerwerken maakt uw ideale houten schuur. Als u meer informatie wenst over onze manier van werken kunt u direct en vrijblijvend contact opnemen. Wij beantwoorden dan al uw resterende vragen. Ook wanneer u een aanvraag wilt starten kunt u nu contact met ons opnemen. Bel ons op: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur ons een email op: info@BH Timmerwerken.nl. Laat uw houten schuur over aan de specialist: BH Timmerwerken!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem