Een Tiny House met BH Timmerwerken

Bij BH Timmerwerken werken wij al jarenlang om houten huizen en constructies te ontwerpen en te bouwen. Wij maken onder andere met luxe blokhutten, schuren, overkappingen, tuinhuizen en pergola’s in elke stijl denkbaar. Gezien onze ervaring met duurzaam hout en het maken van complexe constructies, bouwen wij ook op regelmatige basis Tiny Homes. Onze creativiteit gebruiken we dan om met weinig ruimte toch veel functionaliteit te creëren. Wij ontwerpen en brengen dit vervolgens naar de praktijk.

Tiny house

Tiny House

Laat uw creativiteit los en vertel ons hoe uw droom Tiny house eruit moet komen te zien. Wilt u wat inspiratie op doen of wilt u weten hoe wij te werk gaan? Bel ons eens voor vrijblijvend advies en informatie op: 06-52430373 of 06-82420445.

Functioneel wonen met een Tiny Home

Afgelopen jaren is het concept van een Tiny Home steeds bekender geworden. Kleiner, efficiënter en vooral goedkoper leven is vaak de reden waarom mensen voor een Tiny House kiezen. Het idee is simpel: meer met minder. Natuurlijk vraagt het wel veel creativiteit als het gaat om het wonen op weinig vierkante meters. Elke centimeter kan (meervoudig) worden benut en dat doen we door slimme constructies te bedenken. Het is dan ook niet raar als een ruimte multifunctioneel ingericht wordt. Wat dacht u van een slaapkamer op makkelijke wijze omtoveren tot een woonruimte? Niet alleen voor starters, reizigers of minimalisten is een Tiny House interessant. Wat dacht u van een gastenverblijf op uw terrein, extra leefruimte of een unieke verblijfplaats voor uw kinderen? Het kan allemaal!

BH Timmerwerken maakt uw Tiny House

BH Timmerwerken is de specialist op het gebied van unieke houten constructies. Wij maken dromen voor onze klanten waar en dat doen wij op nauwkeurige wijze. Onze vakkundigheid heeft al geresulteerd in vele tevreden klanten. Ook voor uw bijzondere Tiny House kunt u daarom bij ons terecht. Van ons kunt u dan het volgende verwachten:

Tiny House BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Vrijblijvend contact met BH Timmerwerken

Een Tiny House op maat is waarvoor u ons direct kunt benaderen. U droomhuisje maken wij waar. Wilt u eens wat inspiratie opdoen? Of wilt u graag weten hoe wij te werk gaan? Neem dan gerust contact op. Bel ons dan op: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur ons een email op: info@BH Timmerwerken.nl. Maatwerk Tiny Houses maken wij van BH Timmerwerken als de beste!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem