Een unieke dakkapel leggen? BH Timmerwerken is uw specialist!

Wenst u snel een unieke dakkapel te laten aanleggen? BH Timmerwerken is dan uw ervaren specialist.
Een dakkapel biedt een uitkomst in uw benauwde zolder, krappe slaapkamer of sombere overloop. Meer licht, ruimte en woongenot is wat u te wachten staat. BH Timmerwerken ontwerpt en realiseert uw dakkapel geheel naar uw wensen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en veel kennis van materialen, waardoor wij iedere keer weer een mooie dakkapel kunnen realiseren. Maar dat is niet het enige wat wij doen. BH Timmerwerken kan uw woning tevens aanvullen met houten constructies.

dakkapel

Dakkapel

U kunt hierbij denken aan tuinhuizen, pergola’s, veranda’s, Tiny Houses of een houten schuur. Nadat wij uw wensen met u hebben doorgesproken, maken wij een ontwerp voor uw dakkapel en gaan wij nadat deze is goedgekeurd voor u aan de slag. Al snel profiteert u van een dakkapel die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Wenst u snel een dakkapel te laten bouwen of behoeft u meer informatie? Neem dan contact met ons op middels: 06-52430373 of 06-82420445.

Dakkapel naar uw eisen en wensen

Bij BH Timmerwerken maken wij uw dakkapel geheel naar uw wensen en eisen. U heeft de keuze uit diverse soorten dakkapellen. Zo kunt u kiezen voor een standaard of traditioneel model, maar ook uit een kader model, nokverhogingen of een dakkapel voor schuine daken. Wat wenst u? Wat uw wensen ook zijn, u kunt ervan uitgaan dat BH Timmerwerken uw dakkapel met zorg en aandacht realiseert.

De reden dat BH Timmerwerken uw ideale partner is

Al jaren specialiseren wij ons in het maken van dakkapellen. Dit zijn veelal projecten die maatwerk behoeven. Uw wensen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Indien u voor BH Timmerwerken kiest, profiteert u van onze volgende kenmerken:

Dakkapel BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Vraag een offerte voor uw dakkapel aan

Wenst u een mooie dakkapel voor uw woning? Dan kan BH Timmerwerken dit voor u realiseren. Of u nu meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, u kunt ons gerust bellen via: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur ons een e-mail op: info@BH Timmerwerken.nl. Wij staan u dan graag te woord.
Kies ook voor een unieke dakkapel door BH Timmerwerken en vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem