Mantelzorgwoning nodig? BH Timmerwerken bouwt hem!

Verleent u mantelzorg? Dan wilt u uiteraard niet dat degene die u verzorgt in een schuur of bouwkeet woont. Een mantelzorgwoning is dan een ware uitkomst. Via deze wijze geeft u op een zo aangenaam mogelijke wijze zorg aan de hulpvrager. BH Timmerwerken ontwerpt en realiseert mantelzorgwoningen geheel naar wens. Door onze jarenlange ervaring en kennis van materialen weten wij telkens weer een mooie functionele mantelzorgwoning te realiseren.

Mantelzorgwoning Buboha

Mantelzorgwoning

Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het aanvullen van uw woning met unieke houten constructies. Denk aan tuinhuizen, pergola’s, veranda’s, Tiny Houses of een houten schuur. Na het bespreken van uw wensen en eisen wordt een ontwerp voor de mantelzorgwoning gemaakt, waarna met uw goedkeuring onze vakmannen aan de slag gaan met de realisatie.
Al binnen een mum van tijd heeft u een prachtige woning staan die geheel voldoet aan de eisen die mantelzorg benodigd. Wilt u direct een mantelzorgwoning laten bouwen of meer informatie? Bel ons dan via: 06-52430373 of 06-82420445.

Woning naar uw eisen en wensen

Wij kunnen een mantelzorgwoning ontwerpen en bouwen die geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Zo kunnen wij hier niet alleen een slaapverblijf, maar ook een keuken in bouwen. U heeft een ruime keuze aan houtsoorten en wij kunnen precies uw gewenste uitstraling creëren. Wenst u iets speciaals voor de woning? Laat ons uw wensen weten. De kans is groot dat wij deze kunnen vervullen. Wat u ook wenst voor uw mantelzorgwoning, BH Timmerwerken maakt het met veel zorg en aandacht voor u.

Kies voor Boboha als uw specialist

Wij bieden al jaren mantelzorgwoningen aan onze klanten aan. Dit zijn veelal unieke projecten waarbij wij de wensen van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Kiest u voor BH Timmerwerken, dan profiteert u van onze volgende kenmerken:

Mantelzorgwoning

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Vraag een offerte voor uw mantelzorgwoning aan

Wilt u ook een bijzondere mantelzorgwoning laten bouwen, zodat u straks de zorgbehoeftige alles kan bieden wat hij/zij nodig heeft? Dan realiseren wij dit graag voor u. Wenst u meer informatie of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan via: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur ons een e-mail op: info@BH Timmerwerken.nl. BH Timmerwerken verzorgt uw ideale mantelzorgwoning met veel efficiëntie!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem