Prachtige prieelen van BH Timmerwerken

Al jarenlang maken wij bij BH Timmerwerken unieke houten constructies voor in de tuin en aan het huis. Wij maken onder andere luxe blokhutten, schuren, overkappingen, tuinhuizen en pergola’s in welke stijl u maar wilt. Ook kunnen wij vakkundig uw prieel ontwerpen en bouwen. Onze deskundigheid ligt namelijk in het werken met diverse soorten duurzaam hout. Met onze materiaalkennis weten wij unieke constructies te bouwen waar u nog heel lang plezier van heeft. Heeft u inspiratie of advies nodig voor uw prieel in de achtertuin? Wij helpen u graag op weg.

prieel

Prieel

Bel ons vrijblijvend voor advies en informatie op: 06-52430373 of 06-82420445.

Het perfecte prieeltje

Een prieel in de achtertuin kan een perfecte aanvulling zijn op uw prachtige tuin. Een prieel is in feite een overkapping met open zijkanten. Deze kan gemaakt worden in verschillende vormen zoals vierkant of meerhoekig. Het kan een centraal punt zijn in uw tuin of landgoed dat direct de aandacht trekt. Geniet van het uitzicht vanonder uw prieel. Bij BH Timmerwerken kunnen wij uw prieel ontwerpen in welke stijl u maar wilt. WIlt u een klassieke uitstraling met verfijnde elementen? Geen probleem. of wilt u een moderne en degelijke uitvoering? Ook dan bent u bij BH Timmerwerken aan het juiste adres. Uw wens brengen wij naar de praktijk. Bovendien heeft u keuze uit diverse houtsoorten waarover wij u graag meer vertellen. Weet u al waar een prieel uw tuin mooi mee zal complimenteren?

BH Timmerwerken voor uw prieel op maat

BH Timmerwerken is de specialist in unieke en stevige houten constructies die de tijd overleven. Ook maken wij uw prieel met uiterste nauwkeurigheid en vakkundigheid. Onze klanten weten ons altijd weer te vinden voor een unieke en maatgerichte aanpak. Zelfs de meest bijzondere aanvraag weten wij succesvol te maken. Met een bijzonder plezier gaan we dus uw project aan. We sommen voor u op wat u nog meer van ons kunt verwachten:

Prieel BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Neem vrijblijvend contact met op met BH Timmerwerken

Binnen no time geniet u met BH Timmerwerken van uw nieuwe prieel op het erf. Van ontwerp tot oplevering, BH Timmerwerken is uw betrouwbare partner. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog specifieke vragen over onze manier van werken? Neem gerust contact met ons op en we leggen u alles uit. U kunt ons bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445. ook kunt u een email sturen naar: info@BH Timmerwerken.nl. Het prieel van uw dromen wordt werkelijkheid met BH Timmerwerken!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem