De unieke Pergola’s van BH Timmerwerken

BH Timmerwerken is al jarenlang de specialist in het ontwerpen en maken van unieke houten constructies. WIj maken voor u luxe tuinhuizen, blokhutten, overkappingen, een dakkapel en pergola’s. Wij werken met hout waar ook onze deskundigheid ligt. Wij weten daarom elk project van hout weer uniek, duurzaam en mooi te maken. Met onze materiaalkennis weten wij complexe constructies te maken die een eye-catcher zijn waar u nog lang plezier van zult hebben.

Pergola

Pergola

Wilt u geadviseerd worden betreft een pergola die past in uw tuin? Of heeft u zelf al een idee wat het zou moeten zijn? Laat het ons weten en wij adviseren u vrijblijvend. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw situatie. U kunt ons eenvoudig bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445.

Een prachtig houten pergola

Een pergola kan uw tuin net even afmaken. Het is een prachtig houten constructie dat meerdere functies kan dienen. Laat hier klimop tegenaan groeien en voor u het weet heeft u een prachtige begroeien. U kunt een pergola ook zo inrichten dat deze een bepaalde schaduw werking heeft. Zet deze over uw terras en verminder de zon gedeeltelijk. Bij BH Timmerwerken spenderen we veel tijd aan het ontwerpen van unieke houten constructies. Uw pergola is daarop geen uitzondering. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn en adviseren u daar graag in. Bovendien kunnen we u de keuze geven in diverse houtsoorten met verschillende uitstralingen. Heeft u al een plek gevonden voor een bijzonder mooie pergola in de tuin?

BH Timmerwerken voor al uw houten contructies

BH Timmerwerken is specialist in bijzondere houten bouwsels. Ook maken wij luxe pergola’s in alle denkbare vormen en maten. Onze klanten weten ons altijd weer te vinden voor een maatgerichte aanpak. Zelfs de meest bijzondere aanvraag weten wij succesvol te maken. Met enorm plezier nemen we uw project aan. Maar er is meer waarom u voor BH Timmerwerken zou willen kiezen:

Pergola BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Vrijblijvend contact met BH Timmerwerken

Met BH Timmerwerken heeft u binnen no-time de unieke designer pergola waar u naar op zoek bent. Wij zijn dan uw partner van ontwerp tot aan de oplevering. Wil u meer te weten komen over onze manier van werken? Of wilt u een aanvraag doen? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445 of u kunt een mail sturen naar info@BH Timmerwerken.nl. Uw luxe pergola wordt vakkundig geleverd met BH Timmerwerken.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem