BH Timmerwerken verzorgt uw luxe terrasoverkapping

BH Timmerwerken is de specialist op het gebied van unieke houten constructies, waaronder terrasoverkappingen, aan huis. Onze ervaring met houtwerken en onze materiaalkennis maakt het mogelijk zelfs de meest unieke aanvragen te realiseren. Wij maken voor onze klanten onder andere blokhutten, schuren, overkappingen, Tiny Homes, pergola’s en veranda’s. Bij BH Timmerwerken stellen we het ontwerp altijd zo nauwkeurig mogelijk vast voordat we deze in de praktijk brengen. Samen met u komt het meest ideale ontwerp tot stand.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Met ruime keus in (duurzame) houtsoorten kunnen tevens verschillende uitstralingen gecreëerd worden. Laat u door BH Timmerwerken adviseren over het bouwen van een terrasoverkapping. Wij doen dit geheel vrijblijvend. U kunt ons eenvoudig bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445.

BH Timmerwerken voor uw luxe terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is de ideale manier om uw terras of veranda te beschermen tegen weersinvloeden. Zo kunt u tot ver in het naseizoen genieten van het buitenleven. Wanneer u een terrasoverkapping wilt laten maken wilt u natuurlijk dat deze mooi blijft over de jaren en dat deze bij uw huidige woning past. BH Timmerwerken kan u hierin vrijblijvend adviseren. Wij spenderen namelijk veel tijd aan een passend ontwerp.
Wij creëren voor uw terras de ideale terrasoverkapping met duurzaam en mooi hout. Heeft u specifieke wensen zoals een afscherming aan de zijkanten of zelfs een afsluitbare wand. Geen probleem. Wij denken graag met u mee. Kunt u ook een terrasoverkapping gebruiken? Neem dan snel contact op met uw specialist BH Timmerwerken.

BH Timmerwerken is uw specialist

BH Timmerwerken specialiseert zich in houten constructies. In het bijzonder maken wij ook terrasoverkappingen. Dit doen wij al vele jaren naar volle tevredenheid van onze klanten, zelfs wanneer we de meest unieke aanvragen binnen krijgen. Daarom is BH Timmerwerken uw specliast in terrasoverkappingen. Andere redenen om voor BH Timmerwerken te kiezen zijn:

Overkapping BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Neem nu contact op

Bij BH Timmerwerken kijken we altijd naar uw specifieke wensen en passen we onze ontwerpen daarop aan. Ook voor uw terrasoverkapping geldt dat ons proces geheel op u gericht is. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Of wilt u direct een aanvraag doen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met BH Timmerwerken. Benader ons op: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur een email naar info@BH Timmerwerken.nl. BH Timmerwerken staat voor u klaar als u een hoogwaardige terrasoverkapping wilt laten maken.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem