Chaletbouw van BH Timmerwerken

Wilt u graag een chaletbouw in de tuin of op het erf? BH Timmerwerken ontwerpt en realiseert chaletbouw naar de smaak van onze klanten. Met behulp van onze jarenlange ervaring en materiaalkennis weten wij uw droom chalet te realiseren. Daarnaast kunnen we u helpen met alle unieke houten constructies die u als aanvulling wenst. Wat dacht u van unieke tuinhuizen, pergola’s, veranda’s, Tiny Houses of een houten schuur? Nadat we met u alle wensen en eisen hebben besproken zullen wij een ontwerp voor uw chalet maken. 

chaletbouw

Chalet

Na uw goedkeuring zullen onze vakmensen aan de slag gaan om deze in praktijk te brengen. Voor u het weet heeft u een prachtig chalet staan, naar uw smaak en naar uw inrichting. Heeft u al inspiratie? Of wilt u zich laten inspireren? Laat het ons weten en we helpen u vrijblijvend op weg. U kunt ons bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445.

Chaletbouw naar eigen stijl

Een chalet kan ideaal zijn wanneer u een vakantiehuis, bijwoning of gastenverblijf wilt creëren. BH Timmerwerken creëert uw chaletbouw volledig naar eigen stijl en eisen. Zo kunnen we uiteraard uw chalet ook voorzien van een keuken of slaapverblijf. Kies ook het soort duurzaam hout dat u wenst terug te zien. Wij hebben grote keus hierin zodat we de uitstraling kunnen verzorgen die u zoekt. Heeft u speciale verzoeken? Laat het ons dan ook weten. Grote kans dat wij die kunnen realiseren. Wat u ook zoekt in een chaletwoning, simpel of complex, BH Timmerwerken kan het voor u maken.

Kies BH Timmerwerken als specialist

Al jarenlang brengen wij chaletbouw in de praktijk voor onze klanten. Omdat het vaak unieke projecten zijn staat bij ons afstemming op de wensen van de klant hoog in het vaandel. BH Timmerwerken kiest u verder voor het volgende:

Chaletbouw BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Vrijblijvende offerte

Voor uw bijzondere chaletbouw kunt u bij BH Timmerwerken terecht. Wij brengen uw wens naar de praktijk. WIlt u informatie hebben over onze manier van werken? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons dan direct op: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur ons een e-mail op: info@BH Timmerwerken.nl. Speciale chaletbouw wordt goed gebouwd met BH Timmerwerken!

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem