BH Timmerwerken: uw specialist in houten tuinhuizen

BH Timmerwerken maakt al jarenlang speciale houten bijgebouwen voor haar klanten. Zo maken wij onder andere uw tuinhuis, pergola, prieel, blokhut, terrasoverkapping of veranda. Deze maken wij altijd in overleg met u: speciaal op maat. Over het algemeen werken wij veel met hout. Wij beschikken daarom over ruime materiaalkennis en veel passie om hiermee de meest fantastische constructies te maken. Of u nou al een idee heeft wat u wilt of niet. Laat ons weten in welke richting u denkt en wij helpen u graag op weg. Samen komen we dan tot uw ideale houten tuinhuis.

Tuinhuis Buboha

Tuinhuis

Neem snel contact met ons op via:  06-52430373 of 06-82420445.

Een prachtig tuinhuis in uw achtertuin

Een tuinhuis van BH Timmerwerken is veel meer dan een schuur. Wij maken namelijk voor u een luxe tuinhuis waarin u zich echt prettig voelt. Wij creëren voor u een oase van rust waar u zich kan terugtrekken om bij te komen van een drukke en chaotische dag. Wij kunnen voor u verschillende stijlen toepassen door verschillende houtsoorten te gebruiken en ramen, deuren of schuifdeuren passen wij naar gelang toe. Wat dacht u van een mooie overkapping of een prachtige veranda aan uw tuinhuis? In welke stijl, kleur, vormgeving of uitstraling u dit ook wenst, samen met u ontwerpen wij uw ideale tuinhuis of tuinkamer. Heeft u al een geweldig idee dat u met ons wilt delen?

Waarom BH Timmerwerken

BH Timmerwerken is specialist in uw houten tuinhuis en bijzondere bijgebouwen. Al jarenlang weten wij de dromen van onze klanten werkelijkheid te maken. Dit doen wij al vele jaren met enorm plezier. Maar er is meer waarom BH Timmerwerken uw ideale partner is:

Tuinhuis BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Neem direct contact op met BH Timmerwerken

BH Timmerwerken ontwerpt voor u luxe tuinhuizen geheel naar wens. Van ontwerp tot aan oplevering zijn wij uw betrokken partner. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Of wilt u wat inspiratie delen? Bel ons gerust eens op via: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur een email naar info@BH Timmerwerken.nl. Sfeervol genieten doet u met een luxe tuinhuis van BH Timmerwerken.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem