• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Uw tuinhuis in Westervoort

Een tuinhuis op maat helemaal afgestemd op uw woning en tuin in Westervoort? U laat het bouwen door de experts van BH Timmerwerken. Als specialist in houten tuinhuizen ontwerpen en maken wij uw unieke tuinhuis op maat. Bent u benieuwd wat we voor u in Westervoort kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Uw tuinhuis op maat

Bent u in Westervoort op zoek naar een leuk tuinhuisje? Dan kunt u kiezen voor de standaard modellen tuinhuizen die in een bouwpakket geleverd worden. U moet ze vervolgens zelf in elkaar zetten, en omdat het om een standaard model gaat is het nog maar afwachten of deze ook echt in uw tuin past. Loop dit risico niet, maar laat een uniek tuinhuis op maat bouwen door ons. Wij ontwerpen en bouwen onze tuinhuizen zelf, zodat ze helemaal afgestemd zijn op uw tuin. Niet alleen beschikken wij over de materiaalkennis om dit te realiseren, maar ook de passie van onze vakmensen zorgt voor de mooiste houten constructies.

houten-bijgebouw-met-dakterras westervoort

Houten tuinhuis van BH Timmerwerken

De vakmensen van BH Timmerwerken hebben jarenlange ervaring en kennis van alle soorten hout die bij het maken van een houten tuinhuisje gebruikt kunnen worden. Bovendien onderscheiden wij ons met onze transparantie en ons arbeidsethos van andere bouwbedrijven. Een houten tuinhuis van BH Timmerwerken wordt duidelijk met passie gemaakt. We komen graag bij u in Westervoort langs om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

De prijzen van tuinhuisjes

De exacte prijzen van onze tuinhuisjes lopen erg uiteen. Dit natuurlijk omdat ze allemaal op maat gemaakt worden. De grote, materiaalsoort en de indeling van uw tuin spelen hierbij allemaal een rol. Wel verzekeren we u van een eerlijke en transparante prijs. Komen we bij u in Westervoort langs om de mogelijkheden te bespreken? Dan kunt u rekenen op een vrijblijvende offerte. Wanneer u al een idee heeft wat voor stijl tuinhuisje u zou willen, kunt u ook eenvoudig hier via de site een offerte aanvragen.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Afspraak maken of offerte aanvragen

  Wilt u ook zo’n mooi tuinhuis op maat van BH Timmerwerken, dan maakt u een afspraak in Westervoort om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen als u benieuwd bent naar de prijzen van onze tuinhuisjes. Vul daarvoor hier op de site het online contactformulier in, bel ons via 06-52430373 of 06-82420445 of stuur een mail naar info@BH Timmerwerken.nl. Maak BH Timmerwerken uw partner voor een houten tuinhuis in Westervoort!