• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Uniek tuinhuis in Velp

Wilt u in uw achtertuin in Velp een tuinhuisje plaatsen dat precies bij de stijl van uw woning en tuin past? Dan bent u bij BH Timmerwerken aan het juiste adres! Wij zijn echte vakmensen en maken tuinhuizen volledig naar wens. Dit doen wij met veel passie en expertise. Wilt u uw tuinhuisje in Velp laten bouwen door een ervaren specialist? Neem dan contact met ons op.

Uw tuinhuis volledig op maat

Wilt u een tuinhuisje in uw achtertuin? Kies dan niet voor de standaard tuinhuizen uit een bouwpakket, maar ga voor een uniek en stijlvol tuinhuis op maat! Wij bezoeken u graag in Velp om de wensen voor uw tuinhuisje te bespreken. We beschikken niet alleen over de benodigde materiaalkennis om deze taak uit te voeren, maar bij ons werken ook enkel vakmensen die passie hebben voor het maken van de mooiste houten constructies.

Waarom u kiest voor een houten tuinhuis

De mogelijkheden van materiaal voor tuinhuizen zijn eindeloos, dus waarom zou u in Velp nu juist kiezen voor een houten tuinhuis? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

 • Door het hout krijgt uw tuin een natuurlijke uitstraling.
 • U bespaart op de kosten, want de prijzen van houten tuinhuisjes zijn zeer gunstig.
 • Onderhoudt u uw houten tuinhuis goed, dan is de levensduur erg lang. Dit onderhoud is overigens erg eenvoudig.
 • U kunt uw tuinhuis in elke gewenste kleur schilderen.
 • Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden voor het soort hout.
Tuinhuis Buboha Velp

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Tuinhuizen gebouwd door BH Timmerwerken

Kiest u ervoor om een tuinhuisje in Velp te laten bouwen door BH Timmerwerken? Dan installeren wij niet alleen een product van hoge kwaliteit, maar kunt u ook rekenen op de beste service. Door onze transparantie en ons arbeidsethos onderscheiden wij ons van andere bouwbedrijven. De passie voor ons werk ziet u terug in alle tuinhuizen die door ons gebouwd worden. Wij maken dus altijd een prachtig tuinhuis op maat voor u in Velp.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Prijzen van tuinhuisjes

  De prijzen van tuinhuisjes lopen erg uiteen. Aangezien wij altijd een tuinhuis op maat maken, heeft u de mogelijkheid om deze volledig naar wens aan te passen. Hierbij kunt u gegarandeerd rekenen op een eerlijke, transparante prijs. Heeft u al een idee wat voor type tuinhuis u zou willen? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Kiest u ook voor een stijlvol houten tuinhuis van BH Timmerwerken voor uw tuin in Velp? Neem dan eenvoudig contact met ons op voor een afspraak, of om een vrijblijvende offerte aan te vragen wanneer u benieuwd bent naar de prijzen van onze tuinhuisjes. Vul het contactformulier hier op de site in, en wij nemen snel contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-52430373 of 06-82420445 of een mail sturen naar info@BH Timmerwerken.nl. Voor een prachtig tuinhuis op maat in Velp neemt u contact op met BH Timmerwerken!