• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Unieke tuinhuizen in Rozendaal

Een tuinhuisje dat helemaal bij uw woning en tuin in Rozendaal past? Dat laat u natuurlijk bouwen door de experts van BH Timmerwerken! Wij zijn specialist in het ontwerpen en maken van unieke tuinhuizen. Dit doen wij met veel passie en expertise. Wilt u een tuinhuis op maat laten maken in Rozendaal? Neem dan ook contact met ons op!

Tuinhuis helemaal op maat

Wanneer u een tuinhuisje in uw achtertuin in Rozendaal wilt, kunt u kiezen voor de standaard modellen tuinhuizen die in een bouwpakket geleverd worden, die u vervolgens zelf in elkaar moet zetten. Deze zijn voor iedereen hetzelfde, en of ze ook echt in uw tuin passen is nog maar de vraag. Bij BH Timmerwerken ontwerpen en bouwen wij altijd een uniek tuinhuis op maat dat helemaal bij uw smaak past. Wij hebben niet alleen de materiaalkennis om dit voor elkaar te krijgen, maar onze vakmensen hebben echt passie voor elk project, en maken de mooiste houten constructies.

houten-bijgebouw-met-dakterras rozendaal

De tuinhuisjes van BH Timmerwerken

Zoals gezegd worden de tuinhuizen van BH Timmerwerken gemaakt door echte vakmensen. Door jarenlange ervaring hebben zij kennis van de vele houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor het maken van uw houten tuinhuis op maat. Wij onderscheiden ons bovendien van andere bouwbedrijven door onze transparantie en ons arbeidsethos. Wanneer u een houten tuinhuis van BH Timmerwerken heeft, kunt u zien dat deze met passie gemaakt is. Wij komen graag bij u in Rozendaal langs om alle mogelijkheden te bespreken.

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Prijzen van onze tuinhuisjes

Natuurlijk bent u ook benieuwd naar de prijzen van onze tuinhuisjes. Deze lopen echter zeer uiteen, juist omdat we altijd een tuinhuis op maat maken. Wij staan wel garant voor een eerlijke en transparante prijs. Komen we bij u langs in Rozendaal om de mogelijkheden te bespreken, dan maken we een vrijblijvende offerte aan. Heeft u al een idee wat voor type tuinhuisje u zou willen? Dan kunt u deze offerte ook gewoon hier op de site aanvragen.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Maak snel een afspraak

  Een uniek tuinhuis op maat? Dat wil toch iedereen! Maak daarom een afspraak voor een gesprek om de mogelijkheden in Rozendaal te bespreken. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen wanneer u benieuwd bent naar de prijzen van onze tuinhuisjes. Dit doet u door hier op de site het online contactformulier in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-52430373 of 06-82420445 of een mail sturen naar info@BH Timmerwerken.nl. BH Timmerwerken is uw partner voor een prachtig tuinhuis op maat in Rozendaal!