• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Creëer meer ruimte en luxe bij uw woning

Heeft u een ruimteprobleem in uw huis? Of wilt u juist meer luxe en sfeer creëren rond uw woning in Rheden? Met de houten tuinhuizen van BH Timmerwerken heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw woning uit te breiden met extra ruimte die u anders wellicht tekort komt. Een houten tuinhuisje in uw tuin in Rheden is altijd een sfeervolle aanvulling voor uw woning, ongeacht voor welk doel u het tuinhuis gebruikt. Een tuinhuis biedt u altijd meerwaarde, zowel financieel als in vierkante meters. Want wordt de extra ruimte van uw tuinhuis een extra slaapkamer, een fietsopslag, een mantelzorgwoning, een hobbyruimte, een mancave? De mogelijkheden zijn legio. Laat u inspireren door de kennis, ervaring en creativiteit van BH Timmerwerken, specialist in houten tuinhuizen.

Tuinhuis op maat

Hoe groot of klein uw tuin ook is, voor elk formaat tuin maakt BH Timmerwerken een tuinhuis op maat. Ook voor uw tuin in Rheden bouwen wij een tuinhuis naar uw wensen dat past in de sfeer van uw woning in Rheden. Wilt u dat uw tuinhuisje bijvoorbeeld een extra woonvertrek bij uw woning wordt? Wij maken dan voor u een luxe tuinhuis met alle benodigde voorzieningen waarin u zich echt prettig voelt. Een plek waar u heerlijk van uw tuin geniet en tot rust komt.

Verschillende stijlen tuinhuizen

Verschillende stijlen en houtsoorten zijn mogelijk voor de bouw van uw tuinhuis. Daarbij is er ook een ruime keuze aan ramen, deuren en schuifdeuren. Net wat uw wensen zijn! Voor extra luxe en comfort kunnen wij uw tuinhuis uitrusten met een praktische overkapping of een gezellige veranda. In welke stijl, kleur, vormgeving of uitstraling u deze ook wenst, samen met u ontwerpen wij het ideale tuinhuisje voor u in Rheden. Wij beschikken over ruime materiaalkennis, jarenlange ervaring en veel passie om voor u de meest fantastische houten tuinhuizen te maken.

Tuinhuis Buboha rheden

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Prijzen van tuinhuisjes

De prijzen van tuinhuisjes lopen uiteen. De prijs van een tuinhuis voor uw tuin in Rheden hangt uiteraard helemaal af van de grootte, de voorzieningen en het comfort waarvoor u kiest. Als u de wensen voor uw tuinhuis in Rheden met ons bespreekt, ontvangt u van ons natuurlijk een prijsindicatie van de kosten van uw tuinhuis.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Contact opnemen met BH Timmerwerken

  BH Timmerwerken ontwerpt voor u uw luxe houten tuinhuis in Rheden geheel naar uw wensen. Van ontwerp tot aan de oplevering zijn wij uw betrokken partner. Heeft u vragen over onze werkwijze of kunnen wij u inspireren aan de hand van reeds door ons gebouwde tuinhuizen? Bel ons gerust via 06-52430373 of 06-82420445. Mailen kan ook naar info@BH Timmerwerken.nl>. Sfeervol genieten in Rheden doet u met een luxe tuinhuis van BH Timmerwerken.