• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Unieke tuinhuizen in Oosterbeek

Een tuinhuisje in uw achtertuin in Oosterbeek dat precies bij de stijl van uw woning en tuin past? Dat maken de ervaren experts van BH Timmerwerken mogelijk! Wij maken uw tuinhuis op maat volledig naar wens. Dit doen wij met veel passie en natuurlijk expertise. Wilt u een tuinhuisje in Oosterbeek laten ontwerpen en bouwen door een echte specialist? Neem dan snel contact met ons op!

Een tuinhuis op maat laten maken

Of de standaard modellen tuinhuizen echt bij uw tuin passen, is altijd nog maar afwachten. U krijgt een bouwpakket thuisgestuurd en moet het verder helemaal zelf uitzoeken. Dit is niet de ideale situatie. Neem daarom contact met ons op! Wij bouwen uw tuinhuis volledig op maat, in de stijl die u wenst, met de materialen die u het mooiste vindt. Wij beschikken over de ervaring en de materiaalkennis om dit in orde te maken.

Waarom kiezen voor een houten tuinhuis?

Een tuinhuisje kan gebouwd worden met veel verschillende materialen. Waarom zou u nu juist moeten kiezen voor een houten tuinhuis in Oosterbeek? Wij zetten de voordelen op een rijtje:

 • Het hout geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling.
 • U kunt uw tuinhuisje in elke gewenste kleur schilderen.
 • Het is mogelijk om te kiezen uit veel verschillende houtsoorten.
 • De kosten van het materiaal kunnen laag gehouden worden, wat de prijs zeer gunstig maakt.
 • Wanneer u uw tuinhuis goed onderhoudt, kunt u er jarenlang van genieten. Dit onderhoud is overigens zeer eenvoudig.
Tuinhuis Buboha oosterbeek

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Een tuinhuis van BH Timmerwerken

Laat u een houten tuinhuis in Oosterbeek bouwen door BH Timmerwerken, dan zetten wij een product van hoge kwaliteit neer. Ook kunt u rekenen op de beste service. Onze transparantie en ons arbeidsethos onderscheidt ons van andere bouwbedrijven. De passie voor het werk ziet u terug in alle tuinhuizen die wij bouwen. Wij realiseren altijd een prachtig tuinhuis op maat voor u in Oosterbeek.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  De prijzen van tuinhuisjes

  De prijzen van tuinhuisjes lopen altijd erg uiteen. Juist omdat wij altijd een tuinhuis op maat maken. Er zit onder andere verschil in de prijzen van materialen, de grootte van het tuinhuisje en de opbouw van uw tuin. Weet u al ongeveer wat voor tuinhuisje u zou willen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan hier op de site.

  Contact met ons opnemen

  Kiest u voor een stijlvol houten tuinhuis in Oosterbeek? Neem dan contact op met BH Timmerwerken! Een afspraak maken, of een vrijblijvende offerte aanvragen om een idee te krijgen van de prijzen van onze tuinhuisjes kan zeer eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 06-52430373 of 06-82420445 of een mail sturen naar info@BH Timmerwerken.nl. Maak van BH Timmerwerken uw partner voor een prachtig tuinhuis op maat in Oosterbeek!