• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Creëer meer ruimte en luxe bij uw woning

Heeft u een ruimteprobleem in uw huis? Of wilt u juist meer luxe en sfeer creëren rond uw woning in Huissen? Met de houten tuinhuizen van BH Timmerwerken heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw woning uit te breiden met extra ruimte die u anders wellicht tekort komt. Een houten tuinhuisje in uw tuin in Huissen is een sfeervolle aanvulling voor uw woning, ongeacht voor welk doel u het tuinhuis gebruikt. Want wordt het een extra slaapkamer, een fietsenopslag, een mantelzorgwoning, een hobbyruimte, een mancave? Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en oplossingen met de tuinhuizen van BH Timmerwerken.

Tuinhuis op maat

Voor elk formaat tuin maakt BH Timmerwerken een tuinhuis op maat. Ook voor uw tuin in Huissen bouwen wij een passend tuinhuis naar uw wensen. Wordt uw tuinhuisje bijvoorbeeld een extra woonvertrek bij uw woning? Wij maken dan voor u een luxe tuinhuis met alle benodigde voorzieningen waarin u zich echt prettig voelt. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Diverse stijlen tuinhuizen

Verschillende stijlen en houtsoorten zijn mogelijk voor uw tuinhuis. Ook heeft u een ruime keuze aan ramen, deuren en schuifdeuren. Net wat u wilt! Voor nog meer comfort kunnen wij uw tuinhuis ook voorzien van een overkapping of een prachtige veranda. In welke stijl, kleur, vormgeving of uitstraling u dit ook wenst, samen met u ontwerpen wij uw ideale tuinhuis in Huissen. Wij beschikken over ruime materiaalkennis en veel passie om voor u de meest fantastische houten tuinhuizen te maken.

houten tuinhuis huissen

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Prijzen van tuinhuisjes

De prijzen van tuinhuisjes lopen uiteraard uiteen. De prijs van een tuinhuis voor uw tuin in Huissen bepalen we op basis van de omvang, de voorzieningen en het comfort waarvoor u kiest. Als u ons uw wensen voor uw tuinhuis in Huissen doorgeeft, ontvangt u van ons een prijsindicatie van de kosten van uw tuinhuis.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Contact opnemen met BH Timmerwerken

  BH Timmerwerken ontwerpt voor u uw luxe houten tuinhuis in Huissen geheel naar wens. Van ontwerp tot aan de oplevering zijn wij uw betrokken partner. Heeft u vragen over onze werkwijze of reeds door ons gebouwde tuinhuizen? Bel ons gerust via 06-52430373 of 06-82420445. Mailen kan ook naar info@BH Timmerwerken.nl. Sfeervol genieten in Huissen doet u met een luxe tuinhuis van BH Timmerwerken.