• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Meer ruimte en luxe bij uw woning

Heeft u soms een ruimteprobleem in uw huis? Of heeft u juist behoefte aan meer luxe en sfeer rond uw woning in Giesbeek? Met de houten tuinhuizen van BH Timmerwerken heeft u eindeloos veel mogelijkheden om uw woning uit te breiden met extra ruimte die u anders wellicht tekort komt. Een houten tuinhuisje in uw tuin in Giesbeek is in alle gevallen een uiterst sfeervolle aanvulling voor uw woning. Daarbij maakt het niet uit waarvoor u het tuinhuis gebruikt. Een tuinhuis biedt u altijd meerwaarde, zowel in financieel opzicht als in vierkante meters. Want wordt de extra ruimte die u heeft van uw tuinhuis een extra slaapkamer, een fietsopslag, een mantelzorgwoning, een hobbyruimte, een mancave? De mogelijkheden zijn legio. Laat u vooraf inspireren door de kennis, de ervaring en de creativiteit van BH Timmerwerken, de specialist in houten tuinhuizen bij u in de regio.

Tuinhuis op maat

Heeft u een grote of kleine tuin? Dat maakt eigenlijk niet uit. Want voor elk formaat tuin maken wij bij BH Timmerwerken een tuinhuis op maat. Ook voor uw tuin in Giesbeek bouwen wij geheel naar uw wensen een tuinhuis dat past in de sfeer van uw woning. Wilt u dat uw tuinhuisje bijvoorbeeld een extra woonvertrek voor uw woning vormt? Geen probleem. Wij bouwen dan voor u een luxe tuinhuis met alle benodigde voorzieningen waarin u zich echt zonder twijfel zeer prettig voelt. Een plek waar u heerlijk van uw tuin geniet en tot rust komt.

Prijzen van tuinhuisjes

De prijzen van tuinhuisjes variëren nogal. De prijs van een tuinhuis voor uw tuin in Giesbeek hangt uiteraard helemaal af van de grootte, de voorzieningen en het comfort waarvoor u kiest. Zodra u met ons uw wensen voor uw tuinhuis in Giesbeek deelt, geven wij u natuurlijk een prijsindicatie van de kosten van uw tuinhuis.

Tuinhuis Buboha giesbeek

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

De tuinhuizen van BH Timmerwerken

Kiest u ervoor om een tuinhuisje te laten bouwen in uw tuin in Arnhem? Dan wilt u natuurlijk niet alleen een product van hoge kwaliteit, maar ook een goede service. Wij onderscheiden ons van andere bouwbedrijven door onze transparantie en ons arbeidsethos. We hebben passie voor ons werk, en zijn over de prijzen van onze tuinhuisjes altijd eerlijk. Wanneer u in Arnhem kiest voor de tuinhuizen van BH Timmerwerken, kunt u dus rekenen op een prachtig tuinhuis op maat voor een eerlijke prijs.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Contact met BH Timmerwerken

  BH Timmerwerken ontwerpt voor u uw luxe houten tuinhuis in Giesbeek geheel naar uw wensen. Vanaf het ontwerp tot aan oplevering van uw tuinhuis zijn wij uw betrokken partner. Heeft u vragen over onze werkwijze of kunnen wij u inspireren aan de hand van reeds door ons gebouwde tuinhuizen? Bel ons gerust via 06-52430373 of 06-82420445. Mailen kan ook naar info@BH Timmerwerken.nl. Sfeervol genieten in Giesbeek doet u met een luxe tuinhuis van BH Timmerwerken.