• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Creëer meer ruimte en luxe bij uw woning

Heeft u een ruimteprobleem in uw huis in Elst? Of wilt u juist genieten van meer luxe en sfeer rond uw woning? Met een houten tuinhuis op van BH Timmerwerken kunt u in vormen omvang eindeloos variëren om uw woning uit te breiden met de extra ruimte die u anders wellicht tekort komt. Een houten tuinhuisje in uw tuin in Elst is een sfeervolle aanvulling voor uw woning, ongeacht waarvoor u het tuinhuis wilt gebruiken. Wordt het een extra slaapkamer, een fietsenopslag, een mantelzorgwoning, een hobbyruimte, een mancave? Laat u voor de mogelijkheden vooraf inspireren door de kennis, de ervaring en creatieve oplossingen van BH Timmerwerken, de specialist in houten tuinhuizen bij u in de regio.

Tuinhuis op maat

Voor elk formaat tuin bouwen wij bij BH Timmerwerken een tuinhuis op maat. Ook voor uw tuin in Elst bouwen wij een passend tuinhuis geheel naar uw wensen. Wordt uw tuinhuisje bijvoorbeeld een verlengstuk van uw woning? Wij maken dan voor u een luxe tuinhuis met alle benodigde voorzieningen waarin u zich zeer prettig zult voelen. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Diverse stijlen tuinhuizen

Al naar gelang uw wensen bouwen wij verschillende stijlen tuinhuizen met verschillende houtsoorten. Ook is er een ruime keuze aan ramen, deuren en schuifdeuren.Net wat u mooi of praktisch vindt! Voor de finishing touch kunnen wij uw tuinhuis zelfs voorzien van een mooie overkapping of een sfeervolle veranda. Voor welke stijl, kleur, vormgeving of uitstraling u ook kiest, samen met u ontwerpen wij uw ideale tuinhuis in Elst. Wij beschikken over ruime materiaalkennis en veel passie om voor u de meest fantastische houten tuinhuizen te maken.

Tuinhuis Buboha elst

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Prijzen van tuinhuisjes

De prijzen van tuinhuisjes lopen uiteraard uiteen. De de prijs van een tuinhuis voor uw tuin in Elst hangt helemaal af van de omvang, de voorzieningen en het comfort waarvoor u kiest voor uw tuinhuis. Als u ons uw wensen voor uw tuinhuis in Elst doorgeeft, ontvangt u van ons een prijsindicatie van wat de kosten van uw tuinhuis zijn. UIteraard houden wij daarbij altijd rekening met uw beschikbare budget.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Contact met BH Timmerwerken

  BH Timmerwerken ontwerpt voor u uw luxe houten tuinhuis in Elst geheel naar wens. Van ontwerp tot aan de oplevering zijn wij uw betrokken partner. Heeft u vragen over onze werkwijze of kunnen wij u inspireren aan de hand van reeds door ons gebouwde tuinhuizen? Bel ons gerust via 06-52430373 of 06-82420445. Mailen kan ook naar info@BH Timmerwerken.nl. Sfeervol genieten in Elst doet u met een luxe tuinhuis van BH Timmerwerken.