• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Meer ruimte en luxe bij uw woning

Komt u soms ruimte tekort in uw huis? Of heeft u graag wat meer luxe en sfeer bij uw huis in Duiven? De houten tuinhuizen van BH Timmerwerken bieden u vele mogelijkheden om uw woning uit te breiden met extra ruimte die u wellicht tekort komt. Een houten tuinhuisje in uw tuin in Duiven is sowieso een zeer sfeerrijke aanvulling op uw woning. Ongeacht de functie, een tuinhuis biedt u altijd meerwaarde, zowel in financieel opzicht als in vierkante meters. Wordt uw extra ruimte een slaapkamer, een fietsopslag, een mantelzorgwoning, een hobbyruimte, een mancave? Laat u voor de mogelijkheden vooraf inspireren door de kennis, de ervaring en creatieve oplossingen van BH Timmerwerken, de specialist in houten tuinhuizen bij u in de regio.

Tuinhuis op maat

Voor elk formaat tuin maken wij bij BH Timmerwerken een tuinhuis op maat. Ook voor uw tuin in Duiven bouwen wij een maatwerk tuinhuis geheel naar uw wensen en passend in de sfeer van uw woning. Wordt uw tuinhuisje bijvoorbeeld een extra woonvertrek? Dan bouwen wij voor u een luxe tuinhuis met alle benodigde voorzieningen waarin u zich echt zonder twijfel op uw gemak voelt. Een plek waar u heerlijk van uw tuin geniet en die u rust biedt.

Verschillende stijlen tuinhuizen

Een tuinhuis kunnen wij in verschillende stijlen en met verschillende houtsoorten bouwen. Ook wat betreft ramen, deuren en schuifdeuren is er een ruime keuze. Wilt u graag nog meer luxe en comfort? Kies dan voor een mooie overkapping of een gezellige veranda. In welke stijl, kleur, vormgeving of uitstraling u deze ook wenst, samen met u ontwerpen wij het ideale tuinhuisje voor u in Duiven. De ontwerpers en bouwers van BH Timmerwerken hebben zeer veel materiaalkennis, jarenlange ervaring en veel passie om voor u de meest fantastische houten tuinhuizen te creëren.

Tuinhuis Buboha arnhem

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

Prijzen van tuinhuisjes

De prijzen van tuinhuisjes variëren. Zo hangt de prijs van een tuinhuis voor uw tuin in Duiven uiteraard helemaal af van de omvang, de gekozen voorzieningen en de luxe die u wenst. Zodra uw wensen voor uw tuinhuis in Duiven bij ons bekend zijn, ontvangt u van ons natuurlijk een uitgebreide prijsindicatie van de kosten van uw tuinhuis.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Contact met BH Timmerwerken

  BH Timmerwerken ontwerpt voor u uw luxe houten tuinhuis in Duiven geheel aan de hand van uw wensen. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van uw tuinhuis zijn wij uw betrokken partner. Heeft u vragen over onze werkwijze of kunnen wij u inspireren aan de hand van reeds door ons gebouwde tuinhuizen? Bel ons gerust via 06-52430373 of 06-82420445. Mailen kan ook naar info@BH Timmerwerken.nl. Sfeervol genieten in Duiven doet u met een luxe tuinhuis van BH Timmerwerken.