• Klantgericht
 • Eerlijk en oprecht
 • Duurzaam

uitgebreide materiaalkennis

Een tuinhuis geheel naar wens

Bent u op zoek naar een mooi houten tuinhuis dat precies bij de stijl van uw woning en tuin in Arnhem past? Neem dan eens contact op met BH Timmerwerken! Wij maken uw unieke tuinhuis op maat helemaal naar wens. Wilt u ook uw tuinhuisje in Arnhem laten bouwen door een ervaren expert? Neem dan contact op met onze specialisten.

Uw tuinhuis op maat gemaakt

Wilt u een tuinhuisje dat echt bij uw woning en tuin past? Kies dan niet voor de tuinhuizen die standaard in een bouwpakket komen, maar juist voor een uniek tuinhuis op maat! Wij komen graag bij u in Arnhem langs om uw wensen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel materiaalkennis, en weten we precies wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn. Bovendien werken bij BH Timmerwerken enkel vakmensen die passie hebben voor het maken van de mooiste houten constructies.

Voordelen van een houten tuinhuis

Waarom u in Arnhem zou moeten kiezen voor een houten tuinhuis? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

 • Het hout geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling.
 • De prijzen van houten tuinhuisjes zijn gunstig.
 • De levensduur is lang wanneer het hout goed onderhouden wordt, wat overigens erg makkelijk is.
 • Het hout kunt u in elke gewenste kleur schilderen.
 • Doordat er gebruik gemaakt kan worden van verschillende soorten hout, heeft u een grote keuze uit materialen.
Tuinhuis Buboha arnhem

Tuinhuis

BH Timmerwerken is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere houten bijgebouwen. Met oog voor detail en uitgebreide materiaalkennis zijn wij in staat de exclusieve constructies te bouwen die voldoen aan uw wensen. BH Timmerwerken maakt o.a.: dakkapellen, pergola’s, veranda’s en tuinhuizen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw constructie?

We bespreken graag samen met u, uw wensen om vervolgens een plan te bedenken en een kostenplaatje te schetsen.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem

Over BH Timmerwerken

BH Timmerwerken realiseert bijzondere houten bijgebouwen. Met jaren ervaring in het vak, ruime kennis van houtbouw en een passie voor het realiseren van fantastische constructies vertalen wij uw wensen naar de praktijk.

 • Eerlijk en oprecht
 • Ruime Materiaalkennis
 • Duurzaam
 • Klantgericht

De tuinhuizen van BH Timmerwerken

Kiest u ervoor om een tuinhuisje te laten bouwen in uw tuin in Arnhem? Dan wilt u natuurlijk niet alleen een product van hoge kwaliteit, maar ook een goede service. Wij onderscheiden ons van andere bouwbedrijven door onze transparantie en ons arbeidsethos. We hebben passie voor ons werk, en zijn over de prijzen van onze tuinhuisjes altijd eerlijk. Wanneer u in Arnhem kiest voor de tuinhuizen van BH Timmerwerken, kunt u dus rekenen op een prachtig tuinhuis op maat voor een eerlijke prijs.

  Informatie aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact op om uw vragen te stellen of een offerte aan te vragen.

  Neem contact met ons op

  Natuurlijk wilt u ook een stijlvol houten tuinhuis van BH Timmerwerken in uw tuin in Arnhem! Neem daarom eenvoudig contact met ons op, en vraag vrijblijvend een offerte aan wanneer u benieuwd bent naar de prijzen van onze tuinhuisjes. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06-52430373 of 06-82420445 of een mail sturen naar info@BH Timmerwerken.nl. BH Timmerwerken is uw partner voor een prachtig tuinhuis op maat in Arnhem!