BH Timmerwerken verzorgt uw luxe overkapping

Luxe overkappingen en meer van BH Timmerwerken

Al jarenlang werkt BH Timmerwerken om klanten te voorzien van unieke houten bijgebouwen. Ook maken wij voor u de perfecte overkapping of parkeer overkapping. Samen met u komen wij tot het ideale ontwerp. Wij werken met veel verschillende houtsoorten zodat u ruime keus heeft in de uitstraling van uw overkapping. Omdat wij al jarenlang werken met hout hebben wij hiervoor een enorme materiaalkennis opgebouwd.

Overkapping

Overkapping

Wij weten dus precies hoe wij uw bijzondere constructie kunnen maken, hoe bijzonder de vormgeving dan ook. Mocht u al een idee hebben wat u wilt, of heeft u nog geen idee, laat ons u adviseren in een vrijblijvend gesprek. Samen komen wij tot uw ideale overkapping. U kunt ons eenvoudig bereiken op: 06-52430373 of 06-82420445.

Een luxe overkapping aan huis

Met een luxe overkapping van BH Timmerwerken houdt u de regen buiten, maakt u schaduw en heeft u een prachtige eye-catcher. Bij BH Timmerwerken spenderen we namelijk veel aandacht in een passend ontwerp voor bij u thuis. Zowel voor uw terras of parkeerplaats kunnen wij de ideale overkapping creëren met duurzaam en mooi hout. Het voordeel van een overkapping is dat deze ‘s zomers comfort biedt door schaduw te werpen op uw terras. Bovendien kunt u ook bij regenachtig weer toch buiten zitten. Een overkapping voor de parkeerplaats of oprit is ideaal wanneer u uw auto, motor of ander materiaal wilt beschermen tegen weersinvloeden. Voordat we de overkapping installeren stemmen we deze altijd met u af. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u echt wilt. Kunt u ook goed een overkapping gebruiken? BH Timmerwerken staat voor u klaar.

De reden dat BH Timmerwerken uw ideale partner is

Bij BH Timmerwerken specialiseren wij ons in houten constructies. In het bijzonder maken wij ook overkappingen. Al jarenlang weten wij voor onze klanten de perfecte hoogwaardige overkapping te installeren. Natuurlijk doen wij dit met enorm veel plezier. Maar er zijn meer redenen dat BH Timmerwerken uw ideale partner is:

Overkapping BH Timmerwerken

  • No-nonsense mentaliteit
  • Klantgericht
  • Wij werken nauwkeurig
  • Transparant, eerlijk en oprecht
  • Jarenlange materiaalkennis
  • Duurzame technieken

Contact opnemen met BH Timmerwerken

Bij BH Timmerwerken krijgt u een overkapping geheel naar eigen wens en stijl. Wij zijn daarbij uw betrokken partner van ontwerp tot oplevering. Heeft u vragen over de manier waarop wij te werk gaan? Of deelt u graag uw inspiratie met ons met de vraag of wij dit voor u kunnen maken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek! Bel ons op: 06-52430373 of 06-82420445 of stuur een email naar info@BH Timmerwerken.nl. BH Timmerwerken is uw partner voor uw luxe overkapping.

Reacties van klanten

Erg blij met onze nieuwe veranda. Aardige werkmannen, maakten alles na afloop keurig schoon en volgend jaar zien we ze graag terug komen voor de volgende klus. Uitstekende prijs/kwaliteit/service.
Monique, Apeldoorn
Het hele traject van offerte tot en met oplevering is zeer prettig verlopen: duidelijke en gedetailleerde offerte, eerlijke en transparante adviezen, met een geweldige pergola als eindresultaat!
F, Arnhem
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf een prettig gesprek met duidelijke informatie en een overzichtelijke offerte waarin geen ruimte meer was voor verrassingen. Alles werd duidelijk benoemd en er werd ook niets aan het toeval overgelaten. Naast een transparante prijs en een goede kwaliteit speelt ook het gevoel een belangrijke rol. En een prettig gevoel hebben we er zeker aan overgehouden. De heren waren op het afgesproken tijdstip aanwezig, werkte echt continu in een hoog tempo en waren reuze beleefd. Eind van de dag werd alle rommel keurig opgeruimd en zag de tuin er weer keurig uit. Het bedrijf BH Timmerwerken wil ik u zeker aanbevelen.
Frans, Arnhem